18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

windschermen bij Exterior

1het onderwerp van vandaag is Windschermen. Jullie zullen je vast wel afvragen hoe ik op dit onderwerp ben gekomen het zit namelijk zo. Als zelfstandig ondernemer vind ik het heel erg leuk om te zien dat er dingen zijn waar je je bedrijf beter door kunt laten draaien. Vandaar dat ik besloten heb om een stukje te schrijven over wat ik ben tegen gekomen, dit doe ik normaal namelijk ook altijd. Alleen heb ik nu iets mee genomen dat ik via het werk heb leren kennen. En dat zijn dus de schermen.

In mijn tuin
2

Ik heb laatst dus een aantal schermen laten plaatsen in mijn tuin tegen de harde wind die ik via een website heb besteld. De website heet Exterior en normaal bestel ik hier altijd dingen voor mijn restaurant maar dit was anders. Ik vind het heel erg leuk om lekker te genieten van een kopje koffie in de buiten lucht. Helaas kan dat in Nederland niet altijd omdat het hard waait. Maar daarom heb ik dus windschermen besteld!

Bestellen gemakkelijk en snel!

Op de website kan je zien wat ze allemaal te bieden hebben en kan je rustig een keuze maken. Zodoende heb ik een soort laten komen die ik mooi vind. Ze hielpen me zelfs met het bouwen ideaal!

3