18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Zonweringdoek(en)

Zonweringdoek(en) kopen

Zonweringdoek(en) koop je natuurlijk bij de zonneschermdoekdeal.nl. Hier is het mogelijk om een mooi doek te kopen. Ben jij op zoek naar een speciale kleur, gestreept of uni, je kan het hier allemaal vinden. Ook zijn deze doeken van verschillende merken te verkrijgen. Denk hierbij aan Dickson of Tibelly. Zodra je op deze website gaat kijken, zie je al meteen het grote assortiment. Wat ik erg prettig vind, is dat je hier het doek per meter kan kopen. Hierdoor hoeven wij niet teveel geld uit te geven om een heel nieuw scherm aan te schaffen. Want alleen het doek is bij ons heel erg lelijk en kapot, maar de rest is nog in prima staat.  Zonweringdoek(en)

Een mooi, gestreept zonweringdoek(en) gekocht

Voor een tijd terug scheen de zon. Nadeel is dat het dan in onze woonkamer erg snel warm wordt. Daarom wilde ik het scherm naar beneden doen. Toen ik bezig was om het te laten zakken, schaamde ik mij heel erg. Behalve dat het stof erg verschoten was, zag ik er een flink gat in zitten. Hier moest echt iets aan gedaan worden. Geld voor een geheel nieuw scherm uitgeven dat wilde ik niet. Maar een nieuw doek daar had ik wel oren na.

Via de website van zonneschermdoekdeal.nl zag ik bijzonder mooie stof voorbij komen. Ook veel keuze in een gestreept model. Eigenlijk was het best wel moeilijk om hier een keuze uit te maken, omdat het assortiment echt enorm is. Uiteindelijk heb ik voor een gestreepte stof gekozen in de kleur Beemster Rood.  Zonweringdoek(en)