22 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

3 redenen waarom ook jij Extremis Tuinmeubelen wilt!

3 redenen waarom ook jij Extremis Tuinmeubelen wilt!

Ben je op zoek naar nieuwe tuinmeubelen en wil je graag iets unieks? Dan is het Belgische designermerk Extremis wellicht iets voor jou! Hun bijzondere ontwerpen zijn niet alleen mooi, maar ook zeer functioneel en duurzaam. In deze blog leggen we uit waarom iedereen wel Extremis tuinmeubelen zou willen hebben.

1. Hoge functionaliteit

Alle Extremis tuinmeubelen zijn ontworpen vanuit het idee om mensen samen te brengen. Met hun ‘tools for togetherness’, maken ze het gemakkelijk om met vrienden en familie samen te zijn. Denk bijvoorbeeld aan hun picknicktafel ‘Hopper’, een functionelere versie van de welbekende picknicktafel, waar je dankzij de gebogen poten gemakkelijk in en uit kunt stappen. Of hun compacte tuinset ‘Virus’ die een uitstekende keuze is voor op een balkon of in een kleine stadstuin.

2. Onderscheidend design

De ontwerpen van Extremis vallen op door hun unieke vormgeving en uitstraling. Zo heeft de ‘Picnik’ bistroset een opvallende ronde vorm en zijn de poten van de ‘Gargantua’ tuintafel zo robuust dat het net lijkt alsof de tafel op krukpoten staat. Er is echt geen ander merk dat zo’n eigenwijze draai geeft aan klassieke tuinmeubelen.

3. Ontwikkeld met oog voor duurzaamheid

Extremis tuinmeubelen zijn niet alleen mooi en functioneel, maar ook gemaakt met respect voor het milieu. Zo zijn de meeste materialen recycleerbaar en worden er zo weinig mogelijk schadelijke stoffen gebruikt bij de productie. Bovendien zijn de meubels van hoge kwaliteit, wat betekent dat ze langdurig meegaan en niet snel vervangen hoeven te worden. “Geef ze door aan de volgende generatie” is dan ook niet zomaar een loze kreet!

Tijdloze tuinmeubelen met een plus

Kortom, Extremis tuinmeubelen zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en duurzaam. De unieke ontwerpen van dit Belgische designermerk zorgen ervoor dat je tuin eruit ziet als geen ander. Op zoek naar iets bijzonders? Kies dan voor Extremis! Lees ook: Richt je tuin in voor de lente met deze tips