23 juli 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Beton Cire

Beton Cire staat ook wel bekend als woonbeton. Het is een cementgebonden product met als oorsprong Frankrijk, echter is het in Nederland doorontwikkeld tot een uniek multifunctioneel afwerkings- en verfraaiing product voor vloeren, wanden en andere materialen. Wat is het materiaal beton Cire precies? Het materiaal beton Cire is een waterdichte beton-stuc met uitgebreide design mogelijkheden. Beton Cire is een materiaal met een zeer luxe uitstraling en is beschikbaar in vele natuurlijke kleuren. Het is makkelijk te onderhouden, u kunt er uw douche, badkamers, vloeren, wanden, meubilair, aanrechtbladen en nog veel meer mee decoreren.

Ingrediënten

Naast cement bestaat beton Cire ook uit zeer fijn gemalen kiezelstenen en zand, speciale kunsthars ook wel bekend als resin, dat maakt het lekker flexibel. Beton Cire bestaat ook uit kleurstof, daardoor kan het in ieder gewenste kleur gemaakt worden, impregneer,standaard sealer, speciale 2-componenten en nog veel meer.

Eigen look

Het kan verwerkt worden op elke manier zoals u wenst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ruw, geschuurd en glad gepolijst worden. Ook kunt u uw kleurtje eraan toevoegen, zit uw kleur er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken wij of we het perfecte kleurtje voor u kunnen maken. Je kunt dit soort beton voor alles gebruiken: wanden, vloeren, badkamers, keukenbladen, wastafels, plantenzuilen, terrassen etc. Het brengt ook een heleboel voordelen met zich mee. Het is zeer dun aan te brengen in diverse kleuren, je kunt er je eigen look aan toevoegen, watervast, scheurvrij, krasbestendig en nog veel meer. Bekijk voor alle andere mogelijkheden onze site of neem contact met ons op!