18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Calculator om de lichtkoepel prijs uit te rekenen

De stijlvolle lichtstraten en daklichten van www.vlakkelichtkoepel.nl zijn online te bestellen. De lichtkoepel prijs is afhankelijk van drie dingen: de soort lichtkoepel of lichtstraat, de afmetingen en het aantal exemplaren dat wordt besteld. De opstand (de rand) is een vast onderdeel van elke lichtkoepel. Die hoef je niet apart te kopen. Bij uitvoeringen die rechtstreeks op het dak komen wordt een inplakflens meegeleverd. Ook die maakt deel uit van de prijs. Als je je bestelling zelf in Cuijk ophaalt hoef je geen transportkosten te betalen. Als je de bestelling thuis in Nederland laat bezorgen moet je wel transportkosten optellen bij de lichtkoepel prijs.

Bij het bestellen van een lichtkoepel hoef je de lichtkoepel prijs niet zelf uit te rekenen. Op de site van www.vlakkelichtkoepel.nl is een handige calculator te vinden. Daar kun je precies invoeren welk type lichtkoepel je nodig hebt, wat de afmetingen zijn en hoeveel exemplaren je wilt bestellen. De calculator rekent de lichtkoepel prijs dan keurig voor je uit. Je kunt met de calculator verschillende opties laten berekenen. Bijvoorbeeld wat de extra kosten zijn van HR++ isolatieglas ten opzichte van zonwerend glas of een zonwering. 

De lichtkoepel prijs eerlijk vergelijken

Het is erg handig om de lichtkoepel prijs van allerlei soorten producten van verschillende leveranciers via internet met elkaar te vergelijken. Als je dat gaat doen moet je dat wel op een eerlijke manier doen. Vergelijk dus alleen producten die in kwaliteit en accessoires ongeveer gelijkwaardig zijn. Als je de producten van www.vlakkelichtkoepel.nl vergelijkt met de producten van leveranciers van lichtkoepels met kunststof ramen komt deze laatste als veel goedkoper uit de bus. Maar dan heb je producten die lang niet zo duurzaam zijn en waarvan de kwaliteit ver achter blijft bij die van www.vlakkelichtkoepel.nl.