18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Fotobehang maken

Fotobehang maken kan gemakkelijk via internet

Fotobehang makenFotobehang maken kun je heel erg goed online doen en daardoor heb je het snel in huis. De webshop waarover ik je graag wat meer wil vertellen, heb ik leren kennen toen ik zelf iets nieuws in huis wilde. Ik was al een tijdje aan het twijfelen over de kleur in mijn woonkamer, maar ik kwam er gewoon niet uit. Ik heb het eerst in een zeegroene kleur geschilderd, maar daar was ik na een aantal dagen toch wel klaar mee. Het bleek toch niet de kleur te zijn die ik graag wilde, dus toen heb ik het maar weer wit gemaakt. 

Fotobehang maken is heel leuk

Toen een vriendin van mij vertelde over het idee van fotobehang maken, vond ik dat in eerste instantie niet zo’n goed idee. Ik moest namelijk direct denken aan de standaard afbeeldingen met een zandstrand en palmbomen. Dat vond ik een beetje afgezaagd, dus dat wilde ik liever niet. Ik ben online gaan zoeken naar andere mogelijkheden. Daar kwam ik erachter dat je ook een eigen afbeelding kunt kiezen. Toen ik daar achter kwam, wist ik direct dat ik dit wel wilde. Een tijdje terug had ik namelijk een poster gezien die ik heel mooi vond en deze leek me perfect voor op mijn slaapkamer.

Koop het hier!

Fotobehang maken

Inmiddels is het fotobehang maken helemaal gelukt en het is zelfs ook al opgehangen. Dat ophangen was nog wel een karwei. Zelf had ik nog nooit behangen, dus ik wist niet zeker of ik het wel zelf moest doen. Een vriend van mij had het wel vaker gedaan, dus uiteindelijk heeft hij mij erbij geholpen. Dit is een hele goede keuze geweest, want het is super mooi geworden. Ik kan het iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen in deze webshop. Er is voor ieder wat wils!