12 april 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

fysiotherapieclaessensvanderijt.nl/

Fysiotherapieclaessensvanderijt.nl

Een blessure of pijnklacht is zeer vervelend en je wil dan ook dat het snel over gaat. Zodat je binnen een mum van tijd weer alles kunt doen dat je voorheen ook kon. Neem een kijkje op fysiotherapieclaessensvanderijt.nl/. Fysiotherapie Claessens van de Rijt helpt je snel van je klachten af. Deze fysiopraktijk in Veldhoven is gespecialiseerd in sportfysiotherapie, maar kan al je klachten behandelen. Of je nu last hebt van je enkel, knie, heup, schouder, elleboog, pols, hand of wervelkolom, Fysiotherapie Claessens van de Rijt helpt met een effectieve behandeling. Zij gaan bij deze praktijk voor minder behandelingen met meer effect. Zo heb je minder behandelingen nodig voordat je weer alles kan doen. 

Fysio

Behandelplan

Het streven bij deze praktijk in Veldhoven is om voor mensen met nieuwe klachten binnen 2 dagen een afspraak in te plannen. Tijdens deze eerste afspraak stelt de fysiotherapeut een aantal vragen waaronder de voorgeschiedenis en relevante omstandigheden omtrent de pijnklacht. Daarna volgt een onderzoek naar de pijn in het desbetreffende gebied. Vervolgens wordt een behandelplan gemaakt en volgt de eerste behandeling. De fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Claessens zijn allemaal actief op sportgebied en zien veel sportblessures voorbij komen. Na het behandelen van de blessure volgt begeleiding om ervoor te zorgen dat je de sport weer kan beoefenen en krijg je advies hoe je de blessure in de toekomst kan voorkomen. 

Behandelingen

Binnen 24 uur gezien en behandeld

Om ervoor te zorgen dat iedereen de behandeling krijgt die hij of zij verdient, werkt Fysiotherapie Claessens van de Rijt met flexibele openingstijden. Zo kun je ook als je zelf van 9 tot 5 werkt terecht voor een behandeling. De praktijk is daarom iedere dag vanaf half 8 open en sluit op maandag tot en met woensdag pas om half 10 haar deuren. Zo kan iedereen die een blessure oploopt of pijnklachten ervaart, binnen 24 uur worden gezien en behandeld. De gespecialiseerde fysiotherapeuten bij deze praktijk in Veldhoven zorgen er op elke mogelijke manier voor dat je zo snel mogelijk klachtenvrij bent.