23 juli 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Gevelherstel bij Dr. Vinyl

Ik heb het idee dat veel mensen niet bewust zijn van het belang van een mooie gevel. Ik ben ervan overtuigd dat het onderhoud van een huis de sleutel is om het een prettige omgeving te maken en te laten blijven. Daarom koos ik ervoor om de gevelherstel van mijn huis te laten renoveren. Dit zorgt niet alleen voor een mooier aanzicht, maar ook voor een veiliger huis. Een huis met een goed onderhouden gevel heeft namelijk ook nog eens betere isolatie, waardoor er minder last is van vocht of kou. Hierdoor worden overigens ook kosten bespaard: de centrale verwarming mag gerust een graadje of twee minder, en in de zomer hebben we nooit aan iets als airco of ventilators hoeven denken. Op lange termijn is dit toch echt een investering die ik iedereen zou aanraden.

 Heel goed en professioneel werk

 Ik zou niet blijer kunnen zijn over de ervaring die ik heb gehad met de mannen van Dr. Vinyl. Het werk dat zij bij mij hebben geregeld is fantastisch verlopen. Vanaf het moment dat ik via de website een offerte heb aangevraagd tot het moment dat ze met het werk klaar waren, hebben de mannen van Dr. Vinyl een geweldige indruk op me gemaakt. Ik heb geen seconde getwijfeld aan hun vakkundigheid en zou ze zeker aanraden.