24 april 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

huis verhuren

Huis verhuren voor een goede prijs

Mijn man en ik wilde ons huis verhuren terwijl wij voor langere tijd op vakantie gingen. Mijn man en ik hadden er altijd al van gedroomd om een rondreis te gaan maken samen als de kinderen het huis uit waren. Het plan was om echt vier maanden van thuis weg te gaan. Aangezien onze woning vrijstaand is, wonen er niet zoveel mensen in de buurt. Dat maakt het een makkelijk prooi voor dieven als wij zo lang weg zijn. Ik was er erg bang voor dat iemand bij ons zou inbreken. Toen ik dat aan een vriendin vertelde, wist zij een hele goede oplossing daarvoor.

Wonen

Huis verhuren aan een betrouwbaar persoon

Een huis verhuren kan namelijk heel makkelijk via een bedrijf vertelde mijn vriendin. Zij had het een aantal jaar geleden ook gedaan toen zij een langere tijd naar het buitenland ging. Zij vertelde dat alles helemaal vlekkeloos verlopen was en het fijn vond dat er een betrouwbaar persoon op haar huis paste. Van mijn vriendin had ik het bedrijf door gekregen waarbij zij destijds haar huis aangemeld had. Ik nam gelijk contact met hen op om te kijken wat zij voor mij konden betekenen. Een vriendelijke medewerker nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen.

Wonen

Zorgeloos voor langere tijd naar het buitenland

De vrouw aan de telefoon legde mij stap voor stap uit hoe ik mijn huis kon verhuren via hen. Hun zoeken een betrouwbare verhuurder die precies de periode in jouw woning gaat zitten als jij er niet bent. Zo heb jij gelijk iemand die op het huis past. Het was voor mijn man en mij echt de perfecte oplossing en zo verdienen wij er ook nog eens wat aan. Ik ben heel blij dat wij dit bedrijf benaderd hebben, want nu kunnen mijn man en ik zorgeloos voor langere tijd naar het buitenland.