18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

loodgieter helmond

Loodgieter Helmond raad ik aan iedereen aan

Laatst moest de loodgieter Helmond bij ons thuis komen om een lek te maken. Mijn man en ik zaten een aantal dagen geleden op de bank tv te kijken in de avond. Opeens hoorde mijn man een vreemd druppelend geluid. Wij wisten beide niet waar het vandaan kwam. Mijn man en ik liepen beide door het huis heen om te kijken. Toen wij de kelderdeur open deden, werd het druppelende geluid aanzienlijk harder. Mijn man knipte het licht aan en wij zagen toen dat een leiding kapot was. Het begon ook steeds harder te druppelen en uiteindelijk kwam er een klein stroompje water uit wat voortdurend door liep.

Klusbedrijf

De loodgieter Helmond is de beste

Wij hebben uiteindelijk loodgieter Helmond moeten bellen omdat wij het niet opgelost kregen. Mijn man probeerde de hoofdkraan te vinden, maar wij hadden eigenlijk beide geen idee waar die zat. Er moest dus een professioneel bedrijf komen. Er stonden een paar belangrijke spullen in de kelder die niet nat mochten worden, dus die heb ik naar boven gedragen. Omdat het avond was waren mijn man en ik bang dat wij geen klusjesman meer konden bereiken die ons kon helpen. Op het internet zocht ik daarom naar een loodgieter in de buurt die 24 uur per dag beschikbaar is als er echt een noodgeval is.

Klusbedrijf

Snelle service en vriendelijk personeel

Aangezien het water steeds harder begon te stromen, moesten wij echt nu iemand bellen om ons te helpen. Op het internet vond ik het telefoon nummer van het bedrijf 040 loodgieter. Nadat ik uitgelegd had wat er aan de hand was, kwam er direct iemand naar ons toe. Een vriendelijke man stond nog geen kwartier later bij ons op de stoep. De man ging direct aan het werk en binnen de kortste keren was het probleem verholpen. Wij bedankte de man dat hij zo laat nog wilde komen, wat een service!