24 april 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

badmeubel hout

Natuurlijk badkamermeubel

Vaak is de badkamer een ruimte waar je even helemaal tot rust komt, je neemt een heerlijk bad of een douche om je weer fris te voelen. Is de badkamer ingericht met mooie natuurlijke materialen dan geeft je de badkamer niet alleen meer uitstraling, er komt ook meer rust. Met een badmeubel hout geef je de badkamer net dat beetje extra, het meubel is niet alleen erg mooi maar straalt ook rust en reinheid uit. Vaak is een meubel voor in de badkamer in een houtsoort naar wens.

badmeubel hout

Voor iedere badkamer

Of je nu een moderne badkamer hebt of een traditionele inrichting, een badmeubel hout past in iedere badkamer. Wel wordt er vaak gekozen voor Grenenhout, dit is eenvoudig te bewerken en is een zeer duurzame houtsoort die lang mee gaat. Vind je het mooi om de structuur van het hout nog te zien, dan is een eikenhouten model voor jouw badkamer geschikt. Eikenhout geeft ook een bepaalde luxe uitstraling aan je badkamer, in combinatie met een traditionele stijl. 

Waarom lakken of schilderen

Bij een badmeubel hout moet je er rekening mee houden dat hout door temperatuurverschillen kan gaan werken, eikenhout is bijvoorbeeld een houtsoort die gaat werken. Verf je dit zwart, zie je na verloop van tijd scheuren in de zwarte lak ontstaan. Niet voor niets wordt er gekozen voor een bepaalde houtsoort, die bijna niet werkt. Eiken is perfect om te lakken, je ziet niet alleen de prachtige structuur nog het oogt ook nog eens erg luxe. Maak een mooi meubel compleet met een prachtige waskom naar keuze bij vanheckbadkamers.nl.