18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Nieuwe horren gekocht bij Unilux

Ik woon sinds een aantal maanden in een nieuw woning. De woning die ik had gekocht ligt aan het water waardoor ik in de avond erg veel last had van muggen en vliegen. Daarom besloot ik om op het internet op zoek te gaan naar een oplossing. Nadat ik een tijdje had gezocht kwam ik tot de conclusie om horren voor mijn ramen en deuren te laten plaatsen zodat de muggen en vliegen niet meer binnen konden komen.


Aankoop bij Unilux

Toen ik op het internet op zoek ging naar een goede bedrijf die kwaliteits horren aanbiedt tegen een lage prijs kreeg ik erg veel zoekresultaten van bedrijven die horren aanbieden. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik terecht op de website van Unilux. Toen ik terecht kwam op deze website kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is onder andere erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en wat ze aan te bieden hebben. Het bedrijf beschikt over jarenlange ervaring waardoor ze een erg goede kwaliteits prijsverhouding aanbieden. Ook worden alle horren gemaakt in Nederlandse fabrieken waardoor het van goede kwaliteit is en erg snel geleverd kan worden. Ik had contact met het bedrijf opgezocht en ze hebben mij erg goed en vriendelijk geholpen. Ze hadden de maten van een aantal ramen en deuren opgemeten om de horren op maat te maken. Nadat de horren waren geplaatst had ik geen last meer van muggen of vliegen. Ik ben dus erg tevreden over Unilux.