23 juli 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

terras overkapping

Passende overkapping voor je terras

Iedere woning vraagt om een ander soort terras overkapping, of je nu een moderne of traditionele woning hebt. Bij Verasol hebben we de geschikte overkapping voor jouw woning, op deze manier kun je lang genieten van het lekkere weer en je tuin. Haal de tuin naar binnen toe, heerlijk van al het groen en de natuur genieten zomer en winter. Ook wanneer het weer minder is zijn er meer dan genoeg opties om toch buiten te kunnen zitten.  

terras overkapping

Daglicht blijft binnenkomen 

Een terras overkapping zorgt er niet voor dat je minder daglicht in je woning krijgt, omdat je een dak van glas kunt nemen blijft het licht gewoon naar binnen komen. Vind je de zon te warm dan is het mogelijk om ook zonwering op te hangen, voor iedereen zijn er de gewenste opties te verkrijgen. Of je nu een traditionele overkapping wilt of een moderne, voor iedereen is er meer dan genoeg in het assortiment te vinden. De drie soorten pakketten hebben voor ieder budget een mooie en praktische overkapping voor jouw woning. 

Het weer bepaald niet of je buiten kunt zitten 

terras overkapping

Wil je er ook vanaf dat je afhankelijk bent van het weer of je wel buiten kunt zitten? Met een terras overkapping aan je woning kun je altijd buiten zitten, of het nu regent of zonnig weer is. In de zomer kun je over de zonwering even uit de zon om af te koelen, tijdens een regenbui kun droog zitten en toch genieten van je tuin. Wil je ook in de winter comfortabel zitten dan kun je overwegen om de overkapping dicht te maken met een glazen pui die je open en dicht kunt doen.