25 mei 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Plafond stuken

Plafond stuken voor een strak resultaat

Laat jouw plafond stuken voor een schitterend resultaat. Via Uwstukadoors is het mogelijk om deze klus te laten doen. Zij zijn de experts op dit gebied en werken alleen maar met de beste producten. Producten zoals  Sigma Coatings en ProGold.

Vooral voor mensen die deze klus al een tijdje hebben opgeschoven is het fijn om te weten dat dit bedrijf echt vakwerk kan leveren. Voordeel is wanneer je met dit bedrijf in zee gaat, je maar één aanspreekpunt hebt. Jouw vragen worden dan meteen door één persoon in behandeling genomen en waar nodig beantwoord.

Plafond stuken

Plafond stuken geeft een zeer mooi resultaat

Nadat wij besloten hadden om ons plafond van een nieuwe laag te voorzien, zijn wij op zoek gegaan naar de mogelijkheden. In eerste instantie waren wij van plan om dit zelf te gaan doen, maar daar zijn wij al vrij snel van terug gekomen. Vooral omdat er best wel veel bij kwam kijken voordat je daadwerkelijk aan de slag kon gaan. Vooral het egaal maken van deze oppervlakte daar was al zeer veel werk aan. Want helaas waren er in de loop van de jaren veel gaten en scheuren in gekomen. Deze moesten eerst goed worden behandeld voordat hier een nieuwe laag overheen kon komen. Om er zeker van te gaan dat deze klus goed werd gedaan, hebben wij besloten om hier een professioneel bedrijf bij te laten komen.

Plafond stuken

Geweldig resultaat en een strak plafond en muren

Omdat wij het zelf niet aan durfden om aan ons plafond te beginnen hebben wij een afspraak gemaakt bij het bovenstaande bedrijf. Hier hebben wij eerst een goed gesprek gehad om de mogelijkheden te overleggen. Uiteindelijk hebben wij een offerte opgevraagd. Nadat wij deze terug hadden gekregen met een zeer interessant voorstel hebben wij definitief een afspraak gemaakt.

Zeer netjes en op tijd kwamen de medewerkers op de afgesproken dag. Voordat zij werkelijk aan het stukwerk konden beginnen, moesten zij er eerst voor zorgen dat de muren en het plafond er zo netjes en zonder scheuren uit zag. Het eindresultaat is prachtig en kijken wij weer naar een glad, strak en wit oppervlakte. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en hun medewerkers en kunnen dit bedrijf dan zeker aanraden.