25 mei 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

stucadoor in Eindhoven

Ben jij op zoek naar de beste stucadoor in Eindhoven? Dan kan je nu stoppen want een beter bedrijf dan 040 stucadoor ga je zeker niet vinden. Hier staan vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. Want waarom zou je genoegen nemen met iets minder goeds?

Over stucadoor in Eindhoven

040 stukadoor is gespecialiseerd in veel verschillende dingen waaronder
pleisterwerk, sierpleister, spachtelputz en nieuwbouw/restauraties. Voor een scherpe prijs eindig jij met het allerbeste resultaat. Dit is mogelijk door het uitstekende team van professionele vakmensen. Deze stukadoors hebben al jarenlange ervaring waardoor ze het werk snel en zorgvuldig kunnen verrichten. Deze goede service laat altijd een positieve ervaring achter waardoor veel van de klanten vaak voor een andere taak terugkeren. Dat zegt toch weer wat over de kwaliteit en de service denk je niet?

Binnenwerk

Ook voor je binnenwerk kan je het beste gebruik maken van stucadoor in Eindhoven. zorg ervoor dat je muren er scherp en decoratief uit blijven zien en huur de diensten van 040 Stukadoor in. Ook hier zijn weer veel verschillende mogelijkheden die allemaal perfect uitgevoerd kunnen worden. Wat ze tegenwoordig ook doen is spachtelputz of pleisterwerk. Spachtelputz is een vorm van sierpleister. Hierbij wordt er eerst een laag hars aangebracht op de muur , daarna worden de korrels toegevoegd (grootte kan je zelf bepalen). Hierdoor krijg je een mooi korrelig effect die je muren toch wat unieker maken.

Dit is maar een van de vele mogelijkheden waar je voor kan kiezen. wil je graag meer voorbeelden of extra informatie? neem dan een kijkje op de site of neem contact op met het bedrijf. Succes!