18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Drie varianten van de LED spot

De LED spot is een van de meest veelzijdige varianten van LED verlichting die er bestaat. Voor iedere ruimte in uw huishouden is er wel een LED spot te vinden. En iedere LED spot kent zijn eigen voordelen, nadelen en mogelijkheden qua sfeer. In dit artikel bespreken we drie varianten van de oh zo bekende LED spot. U vindt Altijd de juiste LED spot bij Euroledshop.

De eerste LED spot waar we mee beginnen is de LED spot gu10. Dit is een van de meest populaire LED spots die er bestaan. Dit is waarschijnlijk vooral omdat het een soort instapmodel onder de LED verlichting is. De spot werkt direct op 230V en daarom is er geen transformator of iets dergelijks nodig. Deze eenvoud trekt veel mensen, en geef ze eens ongelijk.

De tweede LED spot die we bespreken is de LED vloerspot. De naam zegt het al: deze spot is ideaal voor in uw vloeren te monteren. Hij kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het uitlichten van een muur of wand, als vloerverlichting in een discotheek of als zeer stijlvolle manier om bijvoorbeeld de entree van een museum of bedrijfspand uit te lichten.

De derde spot die we bespreken is de LED prikspot. Deze spot is eigenlijk vooral voor buitenshuis bedoelt. De spot staat vooral bekend om zijn zeer functionele design. Door de spitse punt van deze LED spot kunt u hem zeer gemakkelijk installeren in de grond en net zo gemakkelijk weer verplaatsen.

U ziet het al: de LED spot die we net besproken hebben is een van de meest gevarieerde verlichtingsbronnen die er bestaan. Uw eigen fantasie is slechts de limiet van de eindeloze mogelijkheden die deze spot u te bieden heeft. Laat u dus niet tegenhouden en ga uw eigen creatieve gang met de LED spot!